Einrichtungen des Aabenraa Citycamping

Servicegebäude

Hauptgebäude mit Rezeption, Küche und Wohnzimmer

Wenn Sie Hilfe benötigen, sind wir hier bereit

Hovedbygningen er placeret lige ved indgangen af campingpladsen. Her er der to terrasser til fælles hygge, hvor der bl.a. er mulighed for at benytte en stor grill eller blot nyde en is.

Hovedbygningen indeholder reception, lille butik, café, køkken, opholdsrum samt toilet-og badefaciliteter.

I receptionen forsøger vi at skabe informative muligheder om oplevelser i Aabenraa og resten af Sønderjylland. Her finder du bl.a. brocuherer samt en skærm hvor man kommer direkte ind på Destination Sønderjylland. Her er det muligt at surfe lidt rundt samt at chatte med folk fra turistkontoret. Personalet i receptionen står også altid klar til at hjælpe med at finde de aktiviteter og oplevelser der passer lige til jer.

I den lille butik kan man bestille morgenbrød fra bageren eller bestille morgenbuffet. Det er også muligt at købe is, slik, drikkevarer mm.

Fra køkkenet og opholdsrummet er der direkte udgang til terrassen, det er derfor nemt og enkelt at nyde sin tilberedte mad både inde og ude.

Opholdsrummet er stort og er bl.a. indrettet med et TV, hvor de fleste kanaler tilbydes. Er man en stor familie eller flere vogne afsted sammen er rummet ideelt til at samles i.

Hauptgebäude

Wohnzimmer

Zentral gelegenes Servicegebäude

Hochwertige Reinigung und Wartung

Bei Aabenraa City Camping liegt das Servicegebäude zentral und da der Standort nicht so groß ist, ist es nicht weit zu den Einrichtungen, egal wo auf dem Standort Sie sich befinden.

Das Servicegebäude enthält

 • Gemeinschaftsküche mit überdachter Terrasse
 • Zwei Standard-Familienzimmer
 • Ein Kinderzimmer mit Wickeltisch
 • Einrichtungen für Behinderte
 • Männer- und Frauenabteilung mit Badezimmern, Waschbecken und Toiletten
 • Waschküche mit Waschmaschine und Trockner
 • Chemische Entleerungsoption

  Wir möchten, dass die Einrichtungen ordentlich und sauber aussehen. Deshalb möchten wir mehrmals am Tag reinigen. Wir möchten und erwarten auch, dass unsere Gäste dazu beitragen, dass die Einrichtungen im gleichen Standard geliefert werden, in dem sie empfangen wurden.

  Dein
  Team Aabenraa City Camping