Faciliteter på Aabenraa Citycamping

Servicebygning

Hovedbygning med reception, køkken og opholdsrum

Har du brug for hjælp står vi klar her

Hovedbygningen er placeret lige ved indgangen af campingpladsen. Her er der to terrasser til fælles hygge, hvor der bl.a. er mulighed for at benytte en stor grill eller blot nyde en is.

Hovedbygningen indeholder reception, lille butik, køkken, opholdsrum samt toilet-og badefaciliteter.

I receptionen forsøger vi at skabe informative muligheder om oplevelser i Aabenraa og resten af Sønderjylland. Her finder du bl.a. brocuherer samt en skærm hvor man kommer direkte ind på Destination Sønderjylland. Her er det muligt at surfe lidt rundt samt at chatte med folk fra turistkontoret. Personalet i receptionen står også altid klar til at hjælpe med at finde de aktiviteter og oplevelser der passer lige til jer.

I den lille butik kan man bestille morgenbrød fra bageren eller bestille morgenbuffet. Det er også muligt at købe is, slik, drikkevarer mm.

Fra køkkenet og opholdsrummet er der direkte udgang til terrassen, det er derfor nemt og enkelt at nyde sin tilberedte mad både inde og ude.

Opholdsrummet er stort og er bl.a. indrettet med et TV, hvor de fleste kanaler tilbydes. Er man en stor familie eller flere vogne afsted sammen er rummet ideelt til at samles i.

Hovedbygning

Opholdsrum

Centralt placeret servicebygning

Rengøring og vedligeholdelse af høj kvalitet

På Aabenraa City Camping er servicebygningen centralt placeret og i og med at pladsen ikke er så stort, så er der ikke langt til faciliteterne uanset hvor på pladsen man ligger.

Servicebygningen indeholder

 • Fælles køkken med overdækket terrasse
 • To standard familierum
 • Et børnerum med puslebord
 • Handicapfaciliteter
 • Herre-og dameafdeling med baderum, vaske og toiletter
 • Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler
 • Kemisk tømningsmulighed

  Vi ønsker at faciliteterne fremstår pæne og rene, hvorfor vi gør rent flere gange om dagen, vi ønsker og forventer ligeledes, at vores gæster hjælper til med at sikre, at faciliteterne afleveres i samme standart som de er modtaget i.

  Med venlig hilsen
  Team Aabenraa City Camping

Servicebygning

Køkken